Citater

”Kirke Care har udviklet et gennemprøvet, professionelt koncept, der sikrer en høj grad af tillid, stor respekt og høj kvalitet. Vi anser Kirke Care for at være tryghedsskabende på lige fod med Natteravnene. De optræder som ”ansvarlige voksne” i nattelivet, hvorved de øger den uformelle, sociale kontrol, og dermed kan de virke forebyggende og konfliktdæmpende.”

Politimester Gert Have, Hillerød
Specialkonsulent Mette Hammerich, Hillerød
Politikommissær Carsten Spliid, Hillerød

”Jeg tænker, det er et enormt potentiale, der ligger i de kirkelige foreninger, som indtil nu har været spæret inde – i hvert fald indenfor de menigheder, der har været. Og det, at man ”lukker ånden ud af flasken”, hvis man kan siger det på den måde, betyder jo rent faktisk, at det bliver så meget nemmere eller meget mere relevant også at lave den form for arbejde, som jeg laver – i samarbejde med den organisation, der hedder Kirke Care.”

SSP-leder Svenn Petersen, Hillerød

”Vi håndterer de lidt mere tilspidsede situationer, hvor Kirke Care går ind og er de varme hænder.”

Sebastian Ammentorp Bülow, Nordsjællands Politi

”Hele vores samarbejde er vigtigt: Fælles efteruddannelse af frivillige – og vores cafe´ møder, hvor vi koordinerer. Og det er vigtigt at vise de unge, at vi er sammen. Det er det samme, vi gerne vil. Og det er vigtigt, at vi har fokus på den fælles opgave.”

Vivi Wøldike, formand for Natteravnene Hillerød

”Gennem Kirke Care får det fælleskirkelige krop og bliver konkret. Vi lærer hinanden at kende. Og det gør, at fordomme brydes ned, kærligheden indbyrdes får konkret aftryk.”

Martin Lorenzen, præst i Frikirken Alive og medstifter af Kirke Care