Kirke Care Aarhus

Aarhus’ natteliv er præget af en masse glade unge mennesker, der er ude at feste. Ikke mindst de mange studerende sætter deres præg på livet i byen. Nede ved åen med alle diskotekerne får vi mange gode samtaler med nysgerrige og interesserede unge. En anden vigtig del af vores arbejde er at hjælpe unge, der er blevet for påvirkede af alkohol eller stoffer. De unge er imidlertid ikke de eneste, der er ude om natten. Det er også de mange hjemløse, dørmændene, politiet, flaskesamlerne, dealerne, luderne og lommetyvene. Vi snakker med dem alle, og de synes, at det er prisværdigt, at vi vil være med til skabe tryghed i nattelivet. Vi har vandret gaderne tynde i Aarhus City siden 2015. Hør  sognepræst Lars Lindgrav Sörensen fortælle om Kirke Care Aarhus

Medlemskirker.

Metodistkirken, Baptistkirken, Hjortshøj kirke, Skåde kirke, Skjoldhøj kirke, Tranbjerg kirke, Ellevang kirke, Langenæskirken, Risskov kirke, Vor frue kirke, Fredens kirke, Ravnsbjerg kirke, Tilst kirke, Kasted kirke, Elsted kirke, Aaby kirke, Hasle kirke, Framlev kirke, Tiset kirke, Lystrup kirke og Den katolske Kirke.

Skal din kirke være med? Læs mere  HER

Kursus og prøvetur

Det er ikke tidskrævende at være Kirke Care frivillig! Det mest tidskrævende er deltagelse i det obligatoriske weekend-kursus – med undervisning af Kirke Care konsulenter, Natteravnene, Aarhus Politi, dørmænd m.fl.  Når først Kirke Care kursus er gennemført, er man som Kirke Care frivillig kun på gaden i et team 4-5 timer ca. en gang om måneden. Næste kursus er 22.-24. februar 2019. Du er velkommen til at komme på en prøvetur med nogle af Kirke Care Aarhus’ erfarne teams.

Bestyrelsen:

Formand Lars Lindgrav Sörensen, Folkekirken, næstformand Ove Sørensen, Metodistkirken, kasserer Svend Ove Bøhm, Folkekirken, Sekretær Charlotte Nymann Madsen, Folkekirken Menigt medlem:: Freya Wildt Nørrevig, Metodistkirken.
Koordinatorer Kirke Care Aarhus: Koordinatorer Kirke Care Aarhus: Sognepræst Lars Lindgrav Sörensen – mobil 30605438 / mail: Aarhus@kirkecare.dk og Charlotte Nymann Madsen.

Citater

Charlotte – frivillig Kirke Care Aarhus:
I hverdagen jager jeg sted med et fast mål for hvor jeg går hen. I kirke care slendrer jeg afsted med det formål at møde mine medmennesker. Dér går jeg på må og få, eller der hvor Herren leder mig. Dér får jeg øje på min næste. Det har fået mig til at stoppe op og tænke på,hvad jeg dog går glip af, når jeg ikke er sammen med kirke care – måske jeg i hverdagen, skal blive bedre til at slendre og stoppe op!
  Therese – frivillig i Kirke Care Aarhus:
Jeg kommer mere tæt på Jesus og forstår bedre hans tre års mission på gaderne blandt folk. Jeg får bedre forståelse for de unges livsstil, og deres valg om at være på gaderne alene om natten, hvor de indtager byen. Byen åbner sig om natten i weekenderne og viser sin skønhed – takket være de unge.


Ingen poster fundet!

Prøv at søge i stedet for: